

Board of Directors Meeting Agenda

Thursday, February 9, 2023 10:00 am – 12:30 pm

Board Member Introductions	To be presented	10:00 – 10:30 (30 minutes)
Approval of Meeting Minutes from December 8, 2022 Meeting	Tab 1	10:30 – 10:35 (5 minutes)
Update from Chair Secretary Rebecca Tepper and CEO Jennifer Daloisio Presented by: Secretary Rebecca Tepper and Jennifer Daloisio	To be presented	10:35 – 10:55 (20 minutes)
MassCEC Overview Presented by: Jen Daloisio	Tab 2	10:55 – 11:25 (30 minutes)
MassCEC Approach to Market Development Presented by: Galen Nelson	Tab 3	11:25 – 12:00 (35 minutes)
MassCEC 2022 Industry Report Presented by: Elizabeth Kennedy Cleveland	Tab 4	12:00 – 12:30 (30 minutes)